naszdanilogo128px

RÓLAM

Ismerd meg történetem, tudj meg minden információt Rólam.

Honnan kezdtem? Hová tartok? Itt mindent megtalálsz!

Nasz Dániel vagyok..

1996 április 11.-én születtem Baján. Itt végeztem el az iskoláimat.

Van egy érettségim és egy logisztikai ügyintéző szakmám. Ezt két éves OKJ-s képzésen szereztem meg. A mostani foglalkozásomat egyéni vállalkozóként végzem lassan három éve.

Amikor elkezdtem a videózást, 16 éves voltam.

Nagyon sokáig nem tudták ezt hova tenni, nem is nagyon akarták elfogadni. Sőt, sokszor azért nem is jártam be iskolába, mert emiatt piszkáltak a diáktársaim. Sőt, még sajnos egy-két tanár is.

De persze ott a másik véglet, hogy sok tanár barátom lett és támogatott, és segített a fejlődésemben.

Négy év után, amikor megjött az első YouTube-fizetésem, akkor kezdett el derengeni nekik, hogy ebből még pénzt is csinálni? Lehet pénzt is keresni?

Elkezdtek érdeklődni iránta az emberek… 

rolamkep1naszdani

Motivációm..

Egyszer bementünk egy házba a családommal, ahol csak egy gyertyával világítottak, egy kályha volt bent és egy ágy.

Akkor fogadtam meg gyerekként, hogy ha nekem lesz lehetőségem, akkor minél több embernek szeretnék segíteni.

Ha 1000 emberből csak egy mondja azt, hogy én a Nasz Dani hatására segítettem másoknak, akkor már megérte. A való életben is így élem az életemet, a faluban is szoktam segíteni, akinek tudok, nem szoktam kérdezni, mire kell a pénz. De én ilyen vagyok, nem csak azért mondom ezeket, hogy nézettséget szerezzek, hanem azért, mert ez jó, és szeretném, ha más is segítene az embertársainak.

Értékeljük a másikat, szeressük egymást, figyeljünk oda embertársainkra. Én ezt szeretném közvetíteni az emberek felé…

A videózásról..

Amikor elkezdtem a videózást, szerettem a középiskolában is a középpontban lenni. Szerettem szórakoztatni az embereket. Szerettem nekik segíteni, megnevettetni őket, és ez volt a célom a videózással is.

Tervezni nem szoktam. Nagyon szeretek improvizálni. Például van olyan hogy a videó témáját kitaláltuk 2-3 nappal korábban, de általában, amikor felkelek, akkor szoktam kitalálni az aznapit. Vagy, hogy ha tudom, hogy megyünk kirándulni, akkor abból lesz vlog videó.

Nagyon sokszor ki szoktátok hangsúlyozni, hogy szeretitek azt, hogy családcentrikus vagyok, illetve, hogy nem beszélek csúnyán. Nem mindegy az, hogy mit mutatunk, és mit mondunk egy videóban.

Ez nem teher számomra, ez az én szórakozásom, ami a munkám is egyben. Önmagamat adhatom. Szeretem az embereket, szeretek velük kommunikálni, és jól érzem magam. Szeretek videót csinálni, vágni. De vannak nehéz napok, van, amikor szomorú vagyok, van, amikor nincs kedvem, akkor jön egy-két nap szünet és újra feltöltődöm.

rolamvideozasnaszdani

A családomról..

Az egyik legszerencsésebb embernek mondhatom magam, hogy olyan családom van, akik mindenben támogatnak!

Ti nézők szeretitek a témaválasztásokat, a családi vlogokat. Ebben is teljesen támogatnak a szüleim, testvéreim és menyasszonyom, szeretnek szerepelni. A srácoknak természetesen szoktam zsebpénzt is adni, hogy ha segítenek, vagy veszek nekik egy csokit a boltban. Ők is élvezik és szeretik csinálni ezt az egészet. Most már Niki is szokott néha szerepelni. Szerintem fantasztikus dolgokat tudunk összehozni így együtt!

És a nézőimről..

Hiba lenne rólatok nemírni egy pár gondolatot, hiszen Nektek köszönhetem mind azt amit eddig elértem! Ezért mutatok pár gondolatot, amiket nap mint nap kapok Tőletek a videóim, posztjaim alatt! Hálásan köszönöm mindenkinek!

Az oldalt készítette és karbantartja: ShheezyArt
Copyright © 2022 Nasz Dániel. Minden jog fenntartva. All rights reserved.
Publikálva: 2021.09.21 00:00
X